3 februari 2017 | Nieuws, Ondernemersfonds Utrecht

Feest vijf jaar OfU een groot succes!

Maandag 30 januari 2017 vierde Ondernemersfonds Utrecht zijn eerste lustrum in TivoliVredenburg. Ongeveer 230 belangstellenden werden getrakteerd op een divers en afwisselend programma. Hierin stonden samenwerking en inspiratie centraal.

Annemarie van Gaal ondernemersfonds

Topondernemer Annemarie van Gaal sloot het middagprogramma af. Ze was zichtbaar enthousiast over de saamhorigheid en gedrevenheid van de sprekers.

Masterclasses

Masterclass Machteld Kooij

Voorafgaand aan de grotere, plenaire bijeenkomst kwamen ongeveer dertig actieve ondernemers samen voor een gratis mini-seminar. Ze konden kiezen tussen een pitchworkshop van ‘het geheime wapen van Hilversum’ Machteld Kooij, of een masterclass met de titel ‘Help, hoe krijg ik mijn leden mee’. Deze laatste werd gegeven door organisatie-deskundige Gert van den Anker. ‘Goed om verhalen met elkaar te delen’, reageerde een bezoeker. ‘Het heeft me bewuster gemaakt van onze standpunten en strategie, en waar we die eventueel zouden kunnen aanpassen.’

Masterclass Gert van den Anker

Verrassing van de avond

‘Cloud 9’ liep vervolgens snel vol met een bont gezelschap aan toehoorders.

Xtreme events

Vertegenwoordigers van het Utrechtse bedrijfsleven, scholen en vastgoedeigenaren, maar ook andere ondernemersfondsen uit het land kwamen naar TivoliVredenburg om vijf jaar OfU samen te vieren.

Ondernemersfonds vijf jaar

Verrassing van de avond was wethouder Jeroen Kreijkamp, die als quizmaster de hele zaal meekreeg met een spelletje petje-op-petje-af.

Jeroen Kreijkamp vijf jaar ondernemersfonds

De enige vraag die hij niet beantwoord kreeg was die aan dagvoorzitter (en oud ‘Wie Is de Mol?’-winnares) Sofie van den Enk, namelijk: ‘Wie is dit jaar de mol?’. De quiz werd gewonnen door ROC Midden Nederland.

Winnaar petje op petje af

Gezellige borrel

Met een gezellige borrel op Plein 6 werd de avond afgesloten. Een van de bezoekers vatte de avond goed samen: ‘Wat was het een fijn feest! Goeie sprekers, goeie sfeer, goeie contacten.’

ondernemersfonds utrecht vijf jaar