Merwede ideeën-challenge

  Trekkingsgebied 9B, Aankleding en uitstraling gebied

   Maar liefst 26 inzendingen voor een hoogwaardige, aantrekkelijke oost-westverbinding zijn ingediend bij de Merwede ideeën-challenge. Naast hoogwaardig, aantrekkelijk en uitvoerbaar stond verbinding bij de challenge centraal. Nadrukkelijk is daarbij gekeken naar belevingswaarde, duurzaamheid en uitvoerbaarheid bij de uiteindelijke beoordeling van de uit de publieksstemming geselecteerde vijf finalisten.

   In Kanaal30 werd zaterdag 22 juni tijdens het succesvolle Midzomer Festival in Merwede het een spannende bijeenkomst de beoordeling en keuze van de jury bekend gemaakt. De winnaar werd ‘KOM, ontmoet Merwede!’, het aansprekende, sportieve en duurzame ontwerp van Jorinke Vos en Amar Baghdadi.

   Het uitgangspunt voor het winnende ontwerp van Vos en Baghdadi is het stimuleren van gezond gedrag voor zowel wandelaars, fietsers, hardlopers en skaters en tevens als spelletjespad. Realisatie en uitvoering van het ontwerp is echter niet verplicht of vastgelegd. Of er een concrete samenwerking uitkomt wordt later bekeken. Met hun ontwerp wonnen Vos en Baghdadi een geldbedrag van € 2.500,00, betaald vanuit Ondernemersfonds Utrecht. De prijs werd hen overhandigd door wethouder Kees Diepeveen, portefeuillehouder Merwedekanaalzone.

   Organisatie
   www.merwede.nl

   Vond je dit project inspirerend? Volg via onze nieuwsbrief de nieuwste projecten die samenwerkende ondernemers realiseren via het OfU.

   Vergelijkbare projecten