12 december 2019 | Nieuws, Ondernemersfonds Utrecht

Nieuwjaarsborrel Ondernemersfonds Utrecht

Op dinsdag 14 januari 2020 van 16.00 – 19.00 uur heffen we het glas op het nieuwe jaar! Een jaar waarin we als OfU een visie op de lange termijn kunnen ontwikkelen nu het fonds voor onbepaalde tijd wordt gecontinueerd. We proosten en blikken graag samen met u vooruit en nodigen u daarom uit voor onze Nieuwjaarsborrel bij Karibu Café in LOU op Oudenoord 330.

La Vuelta 2020

Tijdens de borrel is La Vuelta Holanda te gast om te vertellen over de plannen rondom hét fietsevenement dat we als stad Utrecht mogen verwelkomen volgend jaar. Doe inspiratie op en stel uw vragen over de mogelijkheden om als trekkingsgebied bij dit evenement aan te haken.

Aanvragen tijdens de feestdagen

Tussen 23 december en 6 januari 2020 is ons kantoor gesloten. Voor projectaanvragen betekent dit dat de doorlooptijd mogelijk iets langer duurt dan normaal. We kunnen een lichte vertraging helaas niet helemaal uitsluiten. Indien u bang bent dat dit gevolgen heeft voor uw planning, laat het ons dan tijdig weten.

Aanmelden Nieuwjaarsborrel

Aanmelden voor de nieuwjaarsborrel kan door een mail te sturen naar info@ondernemersfondsutrecht.nl o.v.v. ‘Aanmelden Nieuwjaarsborrel’.

Het hele team van Ondernemersfonds Utrecht
wenst u fijne feestdagen!