7 maart 2016 | Projecten

10 maart: World Café voor de ravellaan e.o.

  Ravellaan the future

  Een collectief bestaande uit het nieuwe stadsrestaurant Kantien, VSO, HNK en Jong & Klasse heeft een plan voor het gebied Ravellaan en omgeving. Zij organiseren een ’World Café’ op donderdag 10 maart 2016 van 12.00 – 14.00 uur.

  Het World Café is een werkvorm om met elkaar te brainstormen over het leef- werkklimaat van de Ravellaan en omgeving. Het doel is om samen met ondernemers en organisaties uit deze buurt te komen tot lokaal gedragen initiatieven en streven naar zo veel mogelijk warme samenwerkingen in de directe omgeving.

  Het World Café zal plaatsvinden in het nieuwe stadsrestaurant Kantien, waar geïnteresseerden en betrokken ondernemers met elkaar in gesprek kunnen over de bestemming van het beschikbare budget voor het Ravellaan gebied (gebied 4). De partners in het collectief zullen er zijn.

  U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen op DONDERDAG 10 MAART 2016 van 12.00 tot 14.00 uur, waar u kennis kunt maken met de heerlijke keuken van het nieuwe stadsrestaurant KANTIEN en met uw mede-ondernemers uit de omgeving van de Ravellaan.

  Bent u er bij en denkt u mee?

  Meer informatie en een aanmeldformulier vind u op: www.ravellaan.nu