9 april 2019 | Nieuws

Winkelcentrum Terwijde wint marketingprijs met Buurt BBQ

  • buurtbbq-terwijde

Op 4 april werden na afloop van het jaarlijkse NRW Marketingcongres de NRW Marketing Awards uitgereikt. Uit een deelnemersveld van 9 genomineerde inzendingen werd door de ruim 150 aanwezige marketingprofessionals de Buurt BBQ gekozen als beste evenement in een winkelcentrum.

Het evenement werd in 2018 georganiseerd op burendag en onderscheidde zich tijdens het marketingcongres door haar bijdrage aan de sociale cohesie in de wijk.

buurtbbq-terwijde

Beeld © JoniIsraeli.com

Buurt BBQ

Bezoekers van winkelcentrum Terwijde hebben in de zomer van 2018 kunnen sparen voor een volle spaarkaart die diende als een vrijkaart voor de BBQ. Op de dag zelf nodigde de geur van de barbecues uit tot het bestellen van verschillende producten bij de lokale ondernemers. Zo waren er heerlijke hapjes van o.a Keurslagerij Ton Oostveen, Bakkerij Neplenbroek en Cafetaria De Driehoek. Na afloop werden bezoekers getrakteerd op een heerlijk toetje van Sugar Lips.

Voor de kinderen was er een workshopplein waar ze zich konden laten schminken en zelf aan de slag konden met glitters en verf. Ook huisdieren waren welkom en kregen lekkernijen voorgeschoteld van Dierspecialist Haspels. 960 mensen bezochten het evenement op Nationale Burendag in 2018.

buurtbbq-terwijde

Beeld © JoniIsraeli.com

Onderscheidend

De professionals waardeerden het evenement voornamelijk vanwege de nauwe betrokkenheid van winkeliers. Zij waren het gezicht waren van het evenement. Daarnaast heeft het evenement een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de sociale cohesie van de wijk. Mensen van verschillende culturele achtergronden maakten kennis met elkaar tijdens het event.

De uitreiking

Het evenement werd georganiseerd in opdracht van winkeliersvereniging Terwijde en eigenaar a.s.r.. FanWork Events nam de organisatie van het evenement voor haar rekening en werkte nauw samen met het online & offline communicatiebureau Bereikmeer. Het evenement is mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Utrecht.