27 juni 2018 | Projecten

Winkelcentrum De Veldhof verrast bewoners met ontbijt

  • winkelcentrum-de-veldhof

Zaterdag morgen 16 juni 03.00 uur. De wekker gaat bij een 35-tal vrijwilligers. Zij gaan deze ochtend een fantastische wijkactie opzetten voor Winkelcentrum De Veldhof. Huis aan huis in de wijk Veldhuizen/De Balije verspreiden zij 3500 ontbijtpakketten.

Winkelcentrum De Veldhof 15 jaar

Winkelcentrum De Veldhof bestaat dit jaar 15 jaar, samen met de wijk Veldhuizen/DeBalije. Reden voor een feestelijke actie. In de week voorafgaand aan de actie is door medewerkers van Reinearde (logistiek bureau, waar dagbesteding verzorgd wordt voor mensen met en beperking of achterstand op de arbeidsmarkt) keihard gewerkt om 3500 tassen te vullen met jam, knäckebröd, ontbijtkoek, hagelslag, een fles sinaasappelsap, een magazine, broodjes en een waardebonboekje. Alle benodigdheden voor een heerlijk ontbijt, zo net voor Vaderdag. Het magazine was speciaal gemaakt voor het 15-jarig bestaan en bevatte allerlei wetenswaardigheden over de wijk en Winkelcentrum De Veldhof. Ook biedt het invullen van het kruiswoordraadsel nog kans op prachtige prijzen.

Enthousiaste reacties

Vanaf vroeg in de ochtend begon het Facebook-account van Winkelcentrum De Veldhof vol te lopen met de meeste leuke reacties en bedankjes.

‘Net terug van vakantie en meteen een heerlijk ontbijtje morgenochtend. Hele leuke actie. Dank jullie wel!’

‘Top! Tijdens het klussen in ons nieuwe huis genoten van een lekkere lunch!’

Ook in het Winkelcentrum waren de complimenten niet van de lucht. Tevens kwamen de bewoners van de appartementencomplexen waar geen deurknop beschikbaar was om de ontbijttas aan te hangen hun brievenbus uitnodiging snel verzilveren voor een ontbijttas.
De winkeliers van Winkelcentrum de Veldhof kijken terug op een geslaagde actie, die mede mogelijk gemaakt werd door het Ondernemersfonds Utrecht.

winkelcentrum-de-veldhof

winkelcentrum-de-veldhof