3 maart 2017 | Nieuws

Vijf jaar Centrummanagement Utrecht (CMU)

Op maandag 6 maart – iets meer een maand na ons eigen lustrum – vierde Centrummanagement Utrecht zijn vijfjarig bestaan. Het CMU vierde zijn lustrum in het Paushuize, dat dit jaar met haar 500 jaar zelf wel een heel bijzonder jubileum viert.

Een trekkingsgebied van het OfU

Empowerment van de binnenstad was vijf jaar geleden een van de belangrijkste redenen voor de oprichting van het Ondernemersfonds. Het fonds maakte het CMU financieel mogelijk. CMU is trekkingsgerechtigde van het OfU voor de binnenstad.

CMU

CMU zet zich in voor een ondernemend en vitaal centrum, dat economisch optimaal functioneert en waar het prettig is om te zijn. Het CMU ondersteunt ondernemersverenigingen, doet aan promotie en marketing, zorgt voor feestverlichting en hanging baskets en neemt initiatieven die leiden tot verbetering van de openbare ruimte en de bereikbaarheid.

Programma

Het lustrumprogramma begon ’s middags met lezingen en een paneldiscussie over de rol van centrummanagement nu en in de toekomst. In de avond ging het verder met de bijeenkomst waarbij werd teruggeblikt en vooruitgekeken met CMU en de Centrumkwartieren.