11 mei 2020 | Corona, Nieuws

Utrecht Verbindt

Het is vandaag maandag 11 mei: kinderen mogen (gedeeltelijk) naar school, kappers openen hun deuren en we mogen weer boeken lenen bij de bieb. De versoepeling van de maatregelen is voor sommige ondernemers goed nieuws, voor andere helaas (nog) niet. De intelligente lockdown van het slot halen is een hele operatie waarbij we elkaar hard nodig hebben. 

Het Ondernemersfonds Utrecht verbindt ondernemers en stimuleert tot samenwerking, daarom schenken we graag aandacht aan ’t Centrum Management Utrecht (CMU). CMU zet zich in om bezoekers uit te nodigen voor een veilig en verantwoord bezoek aan het centrum van Utrecht. Daartoe zijn speciale 1,5 meter raamstickers etc. ontworpen die we ook aan ondernemers in andere trekkingsgebieden ter beschikking mogen stellen.

Download hier de volgende materialen:

Deze kunnen tegen betaling besteld worden bij Kees van Staa van Multicopy en in de duurzame webshop van Libertas Pascal, maar natuurlijk ook bij andere drukkers. 

Daarnaast onderhoudt CMU allerlei websites waarop ondernemers hun aanbod kwijt kunnen:
CMUtrecht.nl
CentrumUtrecht.nl
Utrecht Verbindt
 (ism Utrecht Marketing)
Hier worden allerlei initiatieven gebundeld ter inspiratie voor andere ondernemers, en om bewoners en bezoekers een overzicht te bieden wie ze lokaal kunnen ondersteunen.