8 maart 2017 | Nieuws

Utrecht loopt vanaf 7 april warm voor het EK

Deze zomer is het EK voetbal voor vrouwen, UEFA Women’s Euro 2017, in Nederland. Een mooie kans voor ondernemers om hierop in te haken. De Oranjeleeuwinnen spelen op zondag 16 juli in Utrecht de openingswedstrijd tegen Noorwegen en er worden nog 3 groepswedstrijden in stadion Galgenwaard gespeeld.

Activiteiten

Vanaf 100 dagen voor het EK loopt Utrecht al warm met veel verschillende activiteiten in de wijken, bij sportverenigingen en op scholen. Voor de Utrechtse winkelcentra komt een mooi aanbod voor leuke EK activiteiten en winacties bij u in het winkelcentrum tijdens de 100 dagen in aanloop naar het EK. Utrecht kleurt oranje, en u kunt meekleuren! Meer informatie volgt.

Aftrap

We trappen de 100 dagen op vrijdag 7 april af met allerlei activiteiten in de stad. Ga op de foto met de Trophy bij het Centraal station. Voetbal mee bij de opening van het Cruijff Court in Hoograven. Speel mee met de competitie hooghouden op de Neude. Juich mee tijdens de oefeninterland tussen Nederland en Frankrijk in stadion Galgenwaard.


www.weuro2017.nl/utrecht
@weuro2017utrecht
#weuro2017