22 januari 2018 | Nieuws

Uitnodiging ledenvergadering ECUB

Op 1 februari houdt het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) haar 2e (open) ledenvergadering. EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven ontwikkelt tal van initiatieven waarmee verduurzaming aantrekkelijk gemaakt wordt voor ondernemers. Denk aan zonnepanelen, LED-verlichting en groenere energierekeningen. ECUB is opgericht door ondernemers uit industrieterrein Lage Weide (trekkingsgebied 1), om te investeren in duurzaamheid.

—-

Beste ondernemer,

Op 1 februari houdt Het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) haar 2e ledenvergadering. Je bent van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. De ALV zal plaatsvinden bij het bedrijf Telindus op De Wetering-Haarrijn. Deze algemene ledenvergadering van ECUB is bedoeld voor zowel ECUB-leden als andere geïnteresseerden.

Tijdens de algemene ledenvergadering komen de volgende onderwerpen aan bod:
·       Professionalisering van de organisatie
·       Uitbreiding naar andere industrieterreinen in Utrecht en mogelijk Stichtse Vecht
·       Huidige financiële status van ECUB
·       Realisatiefase waterstoftankstation

We vragen je om het volgende alvast in je agenda te noteren.

Datum:        donderdag 1 februari 2018
Start:             inloop vanaf 15.30, start vanaf 16.00
Sluiting        17.15 uur met na afloop een netwerkborrel met wat hapjes tot 18.30 uur
Locatie:       Telindus, Krommewetering 7, 3543 AP Utrecht

We horen graag of je erbij kunt zijn. Waarschijnlijk heb je via de mail al een bericht met daarin een aanmeldingslink ontvangen. Niet gekregen en je wil hier toch graag bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar b.strijker@ecub.nl om dit bericht met de aanmeldingslink alsnog te ontvangen.