Vier de liefde

Trekkingsgebied Willem van Noortplein e.o. (33), Evenementen

Op vrijdag 22 juni 2018 vindt de eerste editie van het gratis klassieke concert ‘Vier de Liefde’ plaats. Het concert vindt plaats op het water, vlak bij de Weerdsluis, en is een muzikale samenwerking tussen Het Muzieklokaal en het Midzomergracht festival.

Vier de liefde is een uniek klassiek concert op het water. Een contrabas en een vleugel(!) op een ponton in het water en het publiek op de steiger, op de grachtrand en in en voor Het Muzieklokaal.

Samenwerking

Bij de organisatie van Vier de liefde is de samenwerking gezocht met ondernemers uit het gebied. Het Muzieklokaal verzorgt bij beide evenementen de horeca. De wijn is ingekocht bij QVignes, gevestigd aan het Willem van Noortplein. De VIP-plekken worden aangeboden aan de bedrijven in het trekkingsgebied: een netwerkmogelijkheid voor bedrijven om met hun eigen relaties en met de ondernemingen uit het gebied onderling de banden te versterken. Verder is samengewerkt met Muziek Staffhorst Vinyl, gevestigd aan het Willem van Noortplein, waar voorafgaand en/of na afloop van het concert klassieke plaatjes worden gedraaid.

vier-de-liefde

Foto: Juri Hiensch

vier-de-liefde

Ondernemersvereniging Noordoost
Sanne van Buuren
www.midzomergracht.nl/2018/06/13/klassiek-concert-vier-de-liefde/

Vergelijkbare projecten