Parkkaart Máximapark

Trekkingsgebied Máximapark en sport (56i), Marketing en promotie

Het Máximapark is een bijzonder park aan de westkant van Utrecht, tussen Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, ter grootte van de binnenstad van Utrecht (!). Parkorganisatie Máximapark nam het initiatief om een gratis kaart van het park ter beschikking te stellen aan bezoekers.

De kaart heeft een handzaam formaat en is onder andere verkrijgbaar bij alle horecalocaties in en rondom het Máximapark. Op een visueel aantrekkelijke manier geeft de kaart de relevante plekken in het park weer, van horeca tot Vlindertuin en van trekpont tot de bomen van het Domplein. Daarnaast is op de kaart extra informatie te lezen over alle hoogtepunten in het park.

parkkaart-maximapark

parkkaart-maximapark

Het Máximapark is zowel levendig als rustgevend. In 1997 won de wereldberoemde landschapsarchitect Adriaan Geuze de prijsvraag voor de aanleg van dit park. Hij ontwierp het park op vier pijlers: het Lint, de Binnenhof, de Vikingrijn en de Parkpergola. In de zomer van 2013 opende koningin Máxima het park. Dat was bijna letterlijk de kroon op het werk van de mensen die keihard aan het park hebben gewerkt. Het ontwerp van Geuze is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig stadspark.

Stichting Vrienden van het Máximapark
Johan de Boer
www.maximapark.nl

Vergelijkbare projecten