Nederlands Film Festival presenteert Alle 40 Goud

Trekkingsgebied 52, Evenementen

Nederlands Film Festival presenteer Alle 40 Goud

In de afgelopen maanden stelde het publiek van NFF een selectie samen uit zo’n tweehonderd bekroonde speelfilms van eigen bodem. Dit leverde 40 mooie titels op die tijdens het 40-jarige jubileum van het Nederlands Film Festival worden gepresenteerd. Zowel online als fysiek tijdens de NFF Drive-in bioscoop.

Het programma Alle 40 Goud en de Drive-in bioscoop worden georganiseerd in samenwerking met Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Thuis, Centrummanagement Utrecht. Van 25 september t/m 3 oktober grotendeels online te bekijken. Zes titels worden gepresenteerd in de NFF Drive-in bioscoop op het parkeerterrein van Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Daarnaast is een groot aantal titels van 25 t/m 3 oktober te zien op www.filmfestival.nl/Alle40goud

De 40e editie van het Nederlands Film Festival vindt naast online ook plaats op locatie in Utrecht en door het land. Met een uitgebreid programma vol films, talkshows en masterclasses online én 8 festivalpremières in 97 filmtheaters en bioscopen in 66 steden, komt het Nederlands Film Festival naar je toe.

Kijk voor meer informatie op: www.filmfestival.nl

Vergelijkbare projecten