KNUS Utrecht

Trekkingsgebied 52 Binnenstad, Evenementen

3 dagen, 7 markten, 6 huiskamers

Van vrijdagmiddag 14 tot en met zondag 16 december 2018 staat de binnenstad in het teken van KNUS Utrecht, een winterse markt, huiskamer én festival in één. Het Ondernemersfonds Utrecht leverde een bijdrage om tijdens deze drie dagen maar liefst zeven markten, zes huiskamers en vele activiteiten in en om de Mariaplaats, het Domplein, het Stadhuisplein, de Neude, Janskerkhof, Twijnstraat, het Utrechts Archief en Grand Hotel Karel V te realiseren.

Programmering

Op verschillende plekken in de stad hebben studenten van de HKU huiskamers ingericht waar je kunt genieten van muziek, literatuur en theater van o.a. The Bakery, Stukafest, Theatergroep Aluin en het Literatuurhuis. De voetjes kunnen van de vloer bij de Antikoudevoetendisco en in de zweefmolen op het Neude.

Zeven (Utrechtse) markten zijn speciaal voor KNUS in een winters jasje gestoken: de Streekmarkt, Twijnstraat & de Markt, de Swan Market, de Zelfgemaakte Markt, het Fonteyn Wijnfestival, Karels Winter Fair en de Knusse Cultuurmarkt. Verspreid door de stad geniet je van een warm vuurtje bij de vuurkorven, glühwein, warme chocomel en ‘food’ van verschillende foodtrucks met her en der optredens van verschillende koortjes en straattheater.

Utrecht Marketing i.s.m. Centrummanagement Utrecht
www.knusutrecht.nl

Vergelijkbare projecten