Coffee & Connect

Trekkingsgebied 60A, Evenementen

Coffee & Connect is een wandeling voor werknemers van het Beursplein. Om onder het genot van een goede kop koffie weer even te ‘connecten’ met die collega die je al maanden alleen digitaal hebt gezien.

Spreek je je collega’s vooral via een beeldscherm, dan is het tijd voor Coffee&Connect. Wandel samen naar restaurant De Pomp voor een echte Coffee en neem even de tijd om weer te Connecten. En het mooie is, deze lekkere koffie krijg je van hen.

Schrijf je snel in, voor de koffie op is
Wanneer je je inschrijft, krijg je op vertoon van je ontvangen ticket een heerlijke koffie. Je kunt kiezen tussen dinsdag 16 en donderdag 18 juni, beide dagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Schrijf je in en loop samen met je Beurspleincollega naar restaurant De Pomp.

Jouw Vitality Break geeft energie
Deze Vitality Break is niet alleen goed voor je sociale contacten, maar ook voor je productiviteit. ‘Een korte wandeling helpt bij het verbeteren van plannen, en om flexibeler en creatiever te denken’, volgens hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder. En het geeft je stappenteller meteen een boost, het zijn ongeveer 3.000 extra stappen.

Voor meer informatie bezoek de website van Beursplein Utrecht.

Organisatie
Beursplein Utrecht

Vergelijkbare projecten