Bezorgservice De Gaard

Trekkingsgebied 35, Duurzaamheid, Evenementen

Winkelcentrum De Gaard heeft sinds kort een eigen bezorgservice. Via hun website hebben mensen nu de mogelijkheid om hun boodschappen te bestellen en gratis thuis te laten bezorgen. De webwinkel biedt van iedere winkel ongeveer tien producten die thuishoren op je dagelijkse boodschappenlijstje. Denk aan vers brood, vleeswaren, kazen, chocolade, kip, vis en veel meer. Daarnaast doen ook de non-food winkels mee met bloemen, tijdschriften, fotoartikelen. Schoenmakerij De Gaard biedt aan om je stoomgoed thuis op te halen en weer fris terug te brengen via de bezorgservice en Uniek Tweewielers komt bij je thuis je fiets ophalen voor een reparatie. 

‘’Op deze manier willen we het makkelijker maken voor de mensen die thuis moeten blijven en de deur niet uit kunnen of willen. Als het niet meer lukt om naar De Gaard te komen, dan komen we met alle liefde naar jullie.’’
– Marthijn van de Mheen (Vishandel R. vd Mheen) 

De bezorgservice wordt uitgevoerd door FanWork Marketing & Events. “Het is prachtig om te zien hoe blij de wijk met deze service is. Het aantal bestellingen neemt iedere week behoorlijk toe!”
— Frank van der Steen – FanWork Marketing & Events

In een grote bakfiets worden de boodschappen gekoeld en gratis bij de mensen thuisbezorgd.

Bestellen kan via de website van De Gaard.

Vergelijkbare projecten