16 mei 2018 | Nieuws

Oproep: freelancers gezocht

  • freelancers gezocht

Alle trekkers, duwers en aanjagers, kwartiermakers en verkenners, projectleiders, projectmanagers, ondersteuners en onafhankelijk voorzitters opgelet.

Ondernemersfonds Utrecht groeit, maar veel ambitieuze ondernemerscollectieven lopen in de praktijk aan tegen de grenzen van vrijwillige inzet en komen kennis, ervaring, of gewoon ‘handjes’ te kort.

Database met freelancers: meld je aan

Ben jij freelancer, heb je op onze website gekeken en voel je je aangesproken? Vul dan dit formulier in en we nemen je op in onze database met freelancers. We worden geregeld gevraagd om aanbevelingen voor professionals die met specifieke vraagstukken aan de slag kunnen. Als we een potentiële match zien, koppelen we je aan het collectief.

Nieuwsbrief

Ondernemersfonds Utrecht acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Je gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het vinden van een match tussen opdracht en opdrachtnemer, zoals hierboven omschreven. We raden je natuurlijk wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en events.