29 juni 2020 | Blog, Corona, Nieuws

Op vakantie in ons eigen Stadsie. Stel een arrangement samen en doe mee!

In de maanden juli, augustus en september werken CMU en Utrecht Marketing samen om bezoekers uit de regio en daarbuiten, maar ook zeker de inwoners van de Utrecht, vakantie te laten vieren in ons stadsie. 

Wie ‘even weg’ wilt, vindt op www.vakantieinonsstadsie.nl de leukste activiteiten in het centrum én daarbuiten. De website bundelt initiatieven van ondernemers en culturele organisaties. Deze campagne laat niet alleen al het moois in de binnenstad zien waar voldoende ruimte is voor veilig verantwoord en gastvrij bezoek, maar richt zich ook op locaties buiten het centrum en in de regio. 

Zichtbaarheid

Binnenkort wijzen in de binnenstad grote kleurrijke banieren op de zomercampagne. Ook zijn Utrechtse kinderen opgeroepen een tekening te maken van hun droomvakantie in Utrecht. Deze tekeningen sieren op een later moment het centrum van de stad. 

Ondernemers uit het centrum worden opgeroepen om mee te denken en invulling te geven aan verschillende arrangementen, waarbij door samenwerkingen op te zoeken bezoekers worden ondergedompeld in zomerse sferen. 

Ook ondernemers uit andere trekkingsgebieden kunnen meedoen. Wil je jouw initiatief onder de aandacht brengen, dien dan een een aanvraag in bij OfU.

Kijk voor meer informatie op de website https://www.vakantieinonsstadsie.nl/