Even voorstellen: onze nieuwe collega Toine Verdick

Sinds 1 juli ben ik gestart als communicatiemedewerker bij het Ondernemersfonds Utrecht. Het is een bijzondere tijd om te starten met een nieuwe baan, maar ook een tijd waarin samenwerkingen van nog essentiëler belang zijn. Deze periode vraagt om innovatie en collectieve initiatieven.

Zelf ben ik opgegroeid onder de rook van Utrecht. Eerst in IJsselstein, later verhuisd naar Houten en woon inmiddels alweer een flink aantal jaren in Utrecht. Een stad waar m’n hartsie van openspringt. De gezelligheid van de stad kon ik ook tijdens mijn studietijd niet loslaten, wat betekende dat ik gedurende mijn studie International Leisure Management aan de Breda University of Applied Sciences (BUAS) op en neer bleef reizen tussen het zuiden en onze domstad. 

De afgelopen jaren ben ik onder andere werkzaam geweest voor Jaarbeurs en een start-up in Amsterdam. Ik ben blij dat ik nu mijn steentje kan bijdrage aan het versterken van de economische leefbaarheid in Utrecht. En op die manier mijn liefde voor de stad kwijt kan in mijn werkzaamheden bij het OfU. 

Ik kijk er naar uit om samen met ondernemend Utrecht mooie initiatieven in onze prachtige stad te gaan realiseren!