Corona maatregelen en bereikbaarheid Ondernemersfonds

In navolging van het (dringende) advies van de overheid, werkt het Ondernemersfonds de komende weken -in ieder geval tot 6 april- vanuit huis. Wat betekent dit voor jou als ondernemer, trekkingsgerechtigde of andere belanghebbende in Utrecht?

Aanvragen en facturen

Het belangrijkste is dat we ons uiterste best doen om aanvragen en facturen volgens onze normale werkwijze op te pakken en af te handelen. Wil je een aanvraag indienen? Dat kan, ook vanuit huis, via ons online aanvraagformulier. Ben je benieuwd naar de status van lopende aanvragen in jouw trekkingsgebied? Bekijk dan deze pagina. Kunnen evenementen of bijvoorbeeld ALV’s niet doorgaan en heeft dat gevolgen voor een aanvraag? We denken graag met je mee.

Heb je een vraag over (de betaling van) een factuur? Mail of bel dan even naar info@ondernemersfondsutrecht.nl of 06-100 324 71.

Voor alle andere vragen (niet facturatie) kun je contact opnemen via 06-532 752 78 (bereikbaar ma t/m do).

BMKB-regeling voor ondernemers

Vanaf vandaag heeft de Rijksoverheid de borgstelling midden- en kleinbedrijf (BMKB)-regeling verruimd. Dit betekent dat het kabinet 300 miljoen euro ter beschikking stelt aan mkb-bedrijven die getroffen worden door de coronaproblematiek. Ook kunnen ondernemers werktijdverkorting aanvragen en uitstel van betaling/verlaging voorlopige aanslag van belastingen aanvragen bij de Belastingdienst. Wil je hier meer over weten? Lees dan dit bericht op de website van de Rijksoverheid.

Foto: Beeldboot

Communicatie collega gezocht!

Werk je nu thuis, heb je meer tijd én ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is dít het uitgelezen moment om een sollicitatiebrief te schrijven. We zoeken namelijk een communicatiemedewerker voor 24 uur per week. Een ondernemende en enthousiaste doorpakker die ons helpt de bekendheid van Ondernemersfonds Utrecht (OfU) bij Utrechtse ondernemers te vergroten. Heb jij creatieve en innovatieve ideeën over hoe we ondernemers kunnen verbinden en inspireren? Vind jij het leuk om op pad te gaan en de projecten die door OfU gefinancierd worden in beeld te brengen? Dan zien we je sollicitatie + CV graag tegemoet! Lees hier de volledige vacature.

Vragen of meer informatie?

Aarzel niet om contact op te nemen, we zijn gewoon bereikbaar!