12 september 2017 | Nieuws, Ondernemersfonds Utrecht

Mini-congres over retail op 25 oktober

Retailland staat op z’n kop. Consumentengedrag verandert, nieuwe trends en technologieën volgen elkaar razendsnel op. Tegen deze achtergrond vinden in Utrecht ingrijpende veranderingen plaats. De eerste fase van het ambitieuze nieuwe Hoog Catharijne is onlangs geopend. Binnenkort is ook het veelbesproken Leidsche Rijn Centrum gereed om er ‘te winkelen zoals jij dat wilt’.

‘Utrecht, winkelhart van Nederland?!’

Samen met Rabobank Utrecht organiseert Ondernemersfonds Utrecht daarom een mini-congres: ‘Utrecht, winkelhart van Nederland?!’. We laten plenair diverse sprekers aan het woord over de gevolgen van deze ontwikkelingen voor Utrechtse ondernemers(collectieven). Vervolgens geven we in break-outsessies concrete handvatten om in te spelen op de veranderende markt. Daarbij stellen we ons steeds de vraag: hoe kan het beschikbare trekkingsrecht uit het Ondernemersfonds hieraan bijdragen?

Datum, tijd en locatie

Datum: woensdag 25 oktober 2017

Tijd: 18.00 – 22.00

Locatie: 25e etage hoofdkantoor Rabobank Nederland, Croeselaan 18

Meer weten en aanmelden

Vanwege een beperkt aantal plaatsen is aanmelden via dit aanmeldformulier verplicht. Hierop kunt u ook aangeven welke break-outsessies u wilt bezoeken.